Skip links

Offerte aanvragen bij Stukadoor Arnhem

Wat kunnen wij van Stukadoor Arnhem voor u betekenen?

Bij Stukadoor Arnhem kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. Vul alstublieft uw gegevens zo volledig mogelijk in en ook welke werkzaamheden u wilt laten uitvoeren, Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, streven wij erna om binnen 2 uur telefonisch contact met u op te nemen zodat wij een afspraak met u kunnen maken om bij u langs te komen om de situatie te bekijken.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Werkzaamheden
1500+
Projecten!
100%
Resultaat!
800+
Stuc en Sauswerk
100%
Klanttevredenheid

Beoordelingen van ons Stukadoorbedrijf

Onze tevreden klanten hebben het stukadoorsbedrijf van Stukadoor Arnhem geprezen om hun vakmanschap, precisie en oog voor detail. We hebben projecten afgerond voor zowel particuliere woningen als commercieel vastgoed, waarbij we streven naar hoogwaardige afwerking en duurzame resultaten.

Robin StokmanRobin Stokman
21:00 04 Oct 23
Andrew ReasoaAndrew Reasoa
18:26 04 Oct 23
Levert prima werk, is secuur en op tijd. De eigenaar is direct en denkt mee aan goede maar betaalbare mogelijkheden.
erik walbeehmerik walbeehm
18:23 04 Oct 23
Buitengewoon keurig werk afgeleverd, op de afgesproken data, voor het afgesproken bedrag, ondanks dat het meer werk bleek te zijn dan gedacht. Daarna goed schoon gemaakt voor hun vertrek. Ook zelf hun afval meegenomen. Dus zeer tevreden en en blij met het resultaat
J BJ B
14:06 03 Jul 23
Erg goed werk geleverd. Zeer nette en correcte stukadoors die alles tot in detail strak hebben gemaakt. Elke dag op tijd en snel gewerkt. Alle rommel netjes opgeruimd. Zeker een aanrader!
Josien HissinkJosien Hissink
07:19 02 Jul 23
Als je niet weet waar je een stukadoor moet vinden, moet je echt contact opnemen met Stefan! Hij vindt er één voor je die betrouwbaar is en goed werk levert. Bij mij zijn de keuken, badkamer en woonkamer prachtig geworden. Van afgebikte tegels en gaten dwars door de muur naar mooi strak stukwerk. De stukadoors kwamen op tijd, werkten lange dagen en waren super vriendelijk bovendien! Het was een mooie week!
Sharon BuddingSharon Budding
09:14 01 Jul 23
Super vriendelijk personeel, ik ben super blij met het resultaat. Werken netjes en zorgvuldig.
js_loader
Stukadoor Arnhem gebruikt cookies voor een betere ervaring!
× Stel je vraag via Whatsapp!